Medlemskap

Bestill ditt VIP medlemskap i dag for kun NOK 599,-/måned (12 måneder avtaleperiode),

eller en pris tilsvarende kun NOK 499,-/mnd. (forskuddsbetaling av NOK 5.988,-/år),

og få tilgang til alt av våre omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!

Du finner bestillingsskjema nedenfor på siden her.

NB! Er du ordinær medlem i dag hos Aksjeanalyser.com? Da tilbyr vi deg i en begrenset periode nå oppgradering til VIP medlemskap ut ditt nåværende ordinære medlemskapsperiode + deretter 12 måneder VIP medlemskap for KUN 2.298,-. (Dette tilbudet varer kun i en begrenset periode nå).

Følgende omfattende analysetjenester vil du få tilgang til som VIP medlem hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com:

  • Man.-Fre. ca. kl. 11.30 – OSLO BØRS I DAG (Tekniske analyser av OSEBX og tre utvalgte aksjer på Oslo Børs)
  • Man.-Fre. ca. kl. 14.30 – NORDISKE BØRSENE I DAG (Tekniske analyser av de nordiske børsindeksene OMXS30, OMXC20, OMXH25 og tre utvalgte interessante nordiske aksjer)
  • Man.-Fre. ca. kl. 17.30 – USA BØRSENE I DAG (Teknisk analyse av de viktige amerikanske børsindeksene og tre utvalgte amerikanske aksjer)
  • Man.-Fre. ca. kl. 19.30 – INDEKSER, VALUTA OG RÅVARER (Teknisk analyse av viktige internasjonale indekser som DAX30, FTSE100 mv., oljepris, gullpris, USD/EUR, USD/NOK, USD/JPY, EUR/NOK mv)

I tillegg får du som VIP medlem tilgang til følgende omfattende analysetjenester ukentlig på SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com:

  • SignalListen.com (ukentlige kjøps- og salgssignaler fra vår egenutviklede tekniske og kvantitative analysemodell på de nordiske børsindeksene og på de til sammen rundt 250 største og mest omsatte selskapene på de nordiske børsene (Norge, Sverige, Danmark og Finland).
  • StockTrendSignals.com (tilsvarende som SignalListen for Norden så for USA: ukentlige kjøps- og salgssignaler fra vår egenutviklede tekniske og kvantitative analysemodell på de amerikanske børsindeksene og alle aksjene som inngår i hhv. DOW-30 indeksen, S&P-100 indeksen, og Nasdaq-100 indeksen. Se eksempel her..).
  • KryptoValutaTrading.com – vår helt nye analysetjeneste for kryptovaluta lansert påsken 2018! Her blir det hver uke analyser av bitcoin og andre av de største og mest populære kryptovaluta, og i tillegg til tekniske analyser så blir det også mye informasjons- og nyhetssaker for alle med interesse for kryptovaluta.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!

Bestillingsskjema: